Ondanks dat ik alleen op zondag aanwezig was, kan ik zeggen dat het weer een mooie en succesvol weekend was. Zelf heb ik diverse kunstkaarten verkocht en dit mooie ijsvogeltje, geschilderd met ei-tempera, heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Allemaal bedankt voor het bezoek !

De Verbeelding viert met trots het 30-jarig jubileum ! Het biedt al die jaren een podium aan iedereen die zich op het gebied van cultuur wil presenteren. Een evenement voor en door de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Er is beeldende kunst, podiumoptredens, workshops en andere culturele ervaringen.

Zelf heb ik meegedaan aan eerdere edities. Dit jaar doe ik ook weer mee en is mijn werk te zien in de Kerk van Delfgauw, samen met het werk van 3 andere kunstenaars.

Het hele weekend van 23 en 24 september te zien.

Let op:

Zelf ben ik alléén de zondag aanwezig en is de kerk te bezoeken vanaf 11.30u ( i.v.m.kerkdienst) tot 17.00u!

Zaterdag is er natuurlijk ook van alles te zien bij mijn collega kunstenaars van 11.00-17.00u

Meer info over het programma en de route kun je vinden op de website: https://www.deverbeelding.nu/