Swan Market – Delft (Markt) 14 apr’24

Wat was het een gezellige en mooie dag in Delft. Voor mij de eerste keer dat ik mee deed aan de Swan Market. En dankzij het zonnige weer een echt succes ! Heel veel geïnteresseerd publiek, erg leuk en daarnaast ook nog een aantal schilderijen en kleine beschilderde items verkocht.

Kunstroute Pijnacker-Nootdorp 23-24 sep 2023

Ondanks dat ik alleen op zondag aanwezig was, kan ik zeggen dat het weer een mooie en succesvol weekend was. Zelf heb ik diverse kunstkaarten verkocht en dit mooie ijsvogeltje, geschilderd met ei-tempera, heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Allemaal bedankt voor het bezoek !

De Verbeelding viert met trots het 30-jarig jubileum ! Het biedt al die jaren een podium aan iedereen die zich op het gebied van cultuur wil presenteren. Een evenement voor en door de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Er is beeldende kunst, podiumoptredens, workshops en andere culturele ervaringen.

Zelf heb ik meegedaan aan eerdere edities. Dit jaar doe ik ook weer mee en is mijn werk te zien in de Kerk van Delfgauw, samen met het werk van 3 andere kunstenaars.

Het hele weekend van 23 en 24 september te zien.

Let op:

Zelf ben ik alléén de zondag aanwezig en is de kerk te bezoeken vanaf 11.30u ( i.v.m.kerkdienst) tot 17.00u!

Zaterdag is er natuurlijk ook van alles te zien bij mijn collega kunstenaars van 11.00-17.00u

Meer info over het programma en de route kun je vinden op de website: https://www.deverbeelding.nu/

Waterrecreatiedag Woubrugge 17 juni 2023

A.s. Zaterdag 17 juni sta ik met een kraam op de braderie in Woubrugge 😎🎨 kom je ook gezellig langs ? Met verschillende beschilderde items, schilderijen en kunstkaarten. Vanaf 10.00 tot 17.00 u

Meer info zie >> https://waterrecreatiedag.nl/

Expositie te zien in Delft > verlengd t/m 12 juli 2023 🎉

Gisteravond weer één van mijn favoriete plekjes in Delft ingericht met mijn schilderwerken 🤩 t/m 31 mei te zien ! Daarnaast hangen er in de etalage ook nog werken van het programma “de nieuwe Vermeer” Delft is altijd een bezoekje waard, dus kom een kijkje nemen 🤩👀

Stads-Koffyhuis Delft

Etalagekunst Pijnacker 2023

Even naar de winkels in Pijnacker en ook nog kunst kijken? Vanaf woensdag 14 december 2022 kan het in het oude Rabobankgebouw aan het Raadhuisplein in Pijnacker.

Kunstwerken van lokale kunstenaars

Kunstwerken van lokale kunstenaars krijgen de komende maanden een etalage functie aan de voorzijde van het gebouw. De expositie is alleen van buitenaf te zien. Elke 6 weken wisselt de volledige expositie en op deze manier krijgen alle lokale kunstenaars een kans om hun kunst tentoon te stellen.

Onderstaand mijn schilderij “Colibrie” te zien t/m 1 juni a.s.

Onderstaand werk was te zien van 26 januari t/m 9 maart j.l.

Kunstroute Pijnacker-Nootdorp De Verbeelding

Het was echt een succes weekend, met heel veel bezoekers en leuke reacties !
En met verkoop van wel 4 schilderijen ! Helemaal top !

meer info zie de link op de Exto site >>https://bam-crea.exto.nl/expositie/387026800.html#.YydtFHZBxRY

De Verbeelding 2022

Nog maar een paar dagen en dan is het zover!

Het Verbeeldingsweekeinde vindt in 2022 als vanouds plaats in het laatste weekend van september. Dat is nu dus al het komende weekend. Zet 23, 24 en 25 september 2022 in je agenda.
De Verbeelding staat voor een weekend dat bol staat van cultuur. Dat belooft dat er veel te kijken, te luisteren en vooral weer te genieten valt.

Verspreid over de hele gemeente Pijnacker-Nootdorp, in alle kernen, vinden tal van culturele activiteiten plaats. Er is veel werk verricht om een breed aanbod aan zeer uiteenlopende kunstvormen te kunnen presenteren. U ziet en hoort werk van kunstenaars en gezelschappen uit onze eigen gemeente, uit de regio, maar ook elders uit het land. Zij vinden het leuk om hun werk aan u te laten zien of te laten horen en vinden het vaak ook heel leuk om met u over hun passie voor de kunst te praten.

NIEUW de locatiekaart ! nog makkelijker om te kijken wat er allemaal te zien en te beleven is !
Wij, Tinka van Koeienschilderij en ik staan in de Dorpskerk in Pijnacker ! Kom gezellig langs ! Er is genoeg te zien en misschien gaan we ter plaatse ook een nieuw werk schilderen !

Biënnale Waterlandse Kunstkring 2022 vanaf 24 sept a.s.

met extra Thema-Expositie INSECTEN >> let op !! 28 september gesloten ivm begrafenis !

Zelf kan ik helaas niet bij de feestelijke opening zijn i.v.m. de Kunstroute De Verbeelding Pijnacker-Nootdorp, maar het gaat zeker een mooie tentoonstelling worden ! Dus komt het zien !

Vanaf 24 september vindt er een bijzondere expositie plaats in de Grote Kerk van Monnickendam. Kunstenaars van de Waterlandse Kunstkring hebben de afgelopen twee jaar onderzocht op welke wijze verschillende kunstenaars insecten hebben uitgebeeld. Ieder mens heeft natuurlijk zijn eigen opvatting en associaties bij insecten. Waar de een ze ervaart als griezelige kriebeldiertjes, zal de ander de schoonheid ervan weergeven en weer iemand anders zal benadrukken hoe nuttig ze zijn of hoe vernuftig ‘gebouwd’. 

Door middel van een landelijke oproep is aan hedendaagse kunstenaars gevraagd klein werk in te leveren rond het thema “Insecten”. Ruim 100 kunstenaars uit alle delen van het land hebben gereageerd op deze oproep. Zij hebben werk ingeleverd waarin insect of insecten centraal staan. Al het werk is te koop.

Daarnaast loopt er een kunstroute door de kerk, langs het werk van leden van de Waterlandse Kunstkring. Er is recent werk te zien, waaronder keramiek, schilderijen, assemblages en beelden. De afgelopen twee jaar zijn er een aantal nieuwe leden bijgekomen hetgeen tot een verrassend nieuwe tentoonstelling heeft geleid. Op de website van de Waterlandse Kunstkring, www.waterlandsekunstkring.nl kan men meer informatie vinden. 

U bent van harte uitgenodigd de tentoonstelling te bezichtigen. De toegang is gratis. 
De feestelijk opening is op zaterdag 24 september om 16.00uur door burgemeester Marian van der Weele, met live muziek van Anurakt Scheepers. 

Data: Zaterdag 24 september t/m Zondag 2 oktober + Zaterdag 8 oktober en Zondag 9 oktober
Openingstijden; Woensdag t/m Zaterdag 11.00 – 16.00uur, Dinsdag en Zondag 13.00 – 16.00uur.

Deze twee schilderijtjes van mijn hand zijn op de Thema-Expositie Insecten te zien.. “Messenger from Heaven” en “To Bee or not to Bee” !

Expositie in Delft bij Stads-Koffyhuis t/m 24 augustus a.s.

https://bam-crea.exto.nl/expositie/381697973.html#.Yps7KC9Nf4A

Weer terug op mijn favoriete plekje in Delft ☕️🍰 nu samen met Tinka van Koeienschilderij hebben we het Stads-Koffyhuis extra gezellig gemaakt met onze kunstwerken 🎉 Wees welkom ! Zie de link voor adres en openingstijden >>

Expositie “de Kracht van de Natuur in Beeld”

Nog te zien t/m 1 mei a.s. elk weekend geopend van 13.30 – 16.30 u !

1e Paasdag gesloten, maar 2e Paasdag geopend !

Het is een geweldige gevarieerde expositie met meer dan 50 kunstwerken !

Bijna elk weekend is ook wel één van de kunstenaars aanwezig en dat is natuurlijk mooi om wat meer te weten te komen over de verschillende werken.

A.s. zondag 10 april ben ik zelf aanwezig in Naaldwijk en zaterdag 23 april ook ! Leuk als je een kijkje komt nemen en we elkaar zo persoonlijk kunnen ontmoeten !

meer info: www.kunsthalte6.nl Kunsthalte6 – Zuideinde 6 – 2671 MH Naaldwijk

Expositie in Naaldwijk vanaf 26 mrt a.s.

Nog een weekje en dan is het zover 😁

Op zaterdag 26 maart a.s. om 14.00 uur start onze expositie met een feestelijke opening 🥂 Je bent van harte welkom 🎉

Van mijn hand is een serie “Deuren” en “Mussen” te bewonderen 🤩 met vooral veel nieuw werk ! Daarnaast zijn er schilderijen van Tinka Schilperoort te zien en keramiekbeelden van Laura Karsters. Gezamenlijk verbeelden wij “de kracht van de natuur” ! De expositie is geopend t/m 1 mei, op zaterdag en zondag van 13.30-16.30 u ( 1e Paasdag gesloten ) 2e Paasdag geopend !Zelf ben ik ook een aantal keer aanwezig op zaterdag of zondag 👩‍🎨 ( zo 10-04 , za 23-04, zo 1 mei )

Je komt toch ?👋 Tot ziens !