Expositie in Delft bij Stads-Koffyhuis t/m 24 augustus a.s.

https://bam-crea.exto.nl/expositie/381697973.html#.Yps7KC9Nf4A

Weer terug op mijn favoriete plekje in Delft ☕️🍰 nu samen met Tinka van Koeienschilderij hebben we het Stads-Koffyhuis extra gezellig gemaakt met onze kunstwerken 🎉 Wees welkom ! Zie de link voor adres en openingstijden >>

Expositie “de Kracht van de Natuur in Beeld”

Nog te zien t/m 1 mei a.s. elk weekend geopend van 13.30 – 16.30 u !

1e Paasdag gesloten, maar 2e Paasdag geopend !

Het is een geweldige gevarieerde expositie met meer dan 50 kunstwerken !

Bijna elk weekend is ook wel één van de kunstenaars aanwezig en dat is natuurlijk mooi om wat meer te weten te komen over de verschillende werken.

A.s. zondag 10 april ben ik zelf aanwezig in Naaldwijk en zaterdag 23 april ook ! Leuk als je een kijkje komt nemen en we elkaar zo persoonlijk kunnen ontmoeten !

meer info: www.kunsthalte6.nl Kunsthalte6 – Zuideinde 6 – 2671 MH Naaldwijk

Expositie in Naaldwijk vanaf 26 mrt a.s.

Nog een weekje en dan is het zover 😁

Op zaterdag 26 maart a.s. om 14.00 uur start onze expositie met een feestelijke opening 🥂 Je bent van harte welkom 🎉

Van mijn hand is een serie “Deuren” en “Mussen” te bewonderen 🤩 met vooral veel nieuw werk ! Daarnaast zijn er schilderijen van Tinka Schilperoort te zien en keramiekbeelden van Laura Karsters. Gezamenlijk verbeelden wij “de kracht van de natuur” ! De expositie is geopend t/m 1 mei, op zaterdag en zondag van 13.30-16.30 u ( 1e Paasdag gesloten ) 2e Paasdag geopend !Zelf ben ik ook een aantal keer aanwezig op zaterdag of zondag 👩‍🎨 ( zo 10-04 , za 23-04, zo 1 mei )

Je komt toch ?👋 Tot ziens !

Try-out workshop Frida Kahlo

Eindelijk … voor het eerst aan de slag in mijn nieuwe atelier 🎨 Met ‘n hapje en ‘n drankje en mijn liefste dinnetjes een try-out gedaan voor een nieuwe workshop dit jaar .. met verf, glitter steentjes en bloementjes van stof 🌺🌼 Als thema de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo 🎨 wat een levensverhaal heeft die vrouw ! Heel inspirerend en superleuk om te doen ! Wordt vervolgd …

Nieuw Atelier

Eind 2021 heb ik een mooie atelierruimte gevonden in Zoetermeer, vlakbij het Stadshart ! Heel leuk om straks lekker te werken en als het weer mag komen er nieuwe leuke schilderworkshops ! Ik heb er in ieder geval zin in en een droom is in vervulling gegaan !

Expositie in het Metrum te Zoetermeer t/m 28-01-‘22

https://terra-artprojects.com/expositie-in-wijkcentrum-het-metrum-heleen-breukers/

Expositie TAG was ‘n succes! Tot in 2022

Onze expositie is ten einde en wat was het een succes ! In de 12 dagen dat we geopend waren hebben we bijna 1000 bezoekers mogen ontvangen. Dit waren niet alleen kijkers, want er zijn 13 schilderijen verkocht en 2 schilderijen in opdracht gegeven.

Bedankt voor de vele reacties, bezoeken, geschreven woorden in ons gastenboek, deelacties en duimpjes. Zonder jullie hadden we dit niet bereikt.

Stichting TAG staat op de kaart en gaat door. Op naar een volgende expositie, met weer nieuwe werken en nóg meer kunstenaars en kunstuitingen.

Is het je niet gelukt om te komen kijken, dan hebben we hier nog een video waar je een goeie indruk krijgt van alle mooie kunst bij elkaar..

https://youtu.be/VUa9BKQ6u7

Expositie in Voorhout 13 t/m 30 okt a.s.

https://bam-crea.exto.nl/expositie/366721463.html#.YVirdppBxRY

De doelstelling van de Teylinger Art Gallery is om de kunst dichterbij te brengen. In oktober exposeren we met meer dan 30 kunstenaars in het hart van het dorp Voorhout. Dagelijks zijn er 2 kunstenaars aanwezig om u meer te vertellen of om kennis te maken. Zelf ben ik op 13 oktober aanwezig ! Op FB en Insta worden de kunstenaars voorgesteld ! Dus volg ons en je blijft op de hoogte !

Voor meer info over adres en openingstijden klik op bovenstaande link !

Atelierweekend Molenwei 26-27 juni a.s. >> nog maar tot eind september te zien !!

Hoe leuk is dat ! Naast het mooie project Panorama Platteland is er nu ook een expositie komend weekend van een aantal kunstenaars die hun eigen werk tonen ! ( waaronder ikzelf 😉 )Kom je ook kijken? Dit kan zowel op zaterdag als zondag !Tot ziens 🎨

hieronder de link met alle info! Dit moet je echt gezien hebben !!

Het Panorama Platteland heeft tevens de Cultuur aanmoedigingsprijs in de gemeente Leidschendam-Voorburg gewonnen !! Hoe geweldig is dat!!

Panorama Platteland

Afgelopen donderdag was de officiële opening van het mega doek voor de kunstenaars en een aantal bekende sprekers.
Trots dat ik hier ook een creatieve bijdrage aan heb mogen leveren !

… in het kort ….

We eten veel en denken er vaak niet bij na waar het vandaan komt en hoe alles tot de huidig opzet is gekomen. 33 kunstenaars hebben het afgelopen jaar gewerkt aan het in beeld brengen van van de ontwikkeling van het platteland vanaf 1945 op een doek van 40×2 meter. Het is een ontdekkingsreis, geschiedenisles en discussiestuk geworden die zijn weerga niet kent.
Vanaf dit weekend hangt dit doek ten toon op de Buitenplaats Molenwei aan de Stompwijkse weg.

Tickets zijn te boeken via deze link: https://panoramaplatteland.nl/

Boek snel, het is echt de moeite waard!🥰😀 kan eventueel ook aan de poort 😉