Slide toggle

Blog

Zomer-editie Landelijk Atelierweekend 5-6 sept a.s.

Het duurt nog even, maar misschien al leuk om naar uit te kijken en te noteren … wees welkom in mijn “tuin” atelier !

meer info zie bijgaande link: https://www.facebook.com/events/374195656887719/

Expositie in het Stads-Koffyhuis te Delft t/m 12 augustus a.s.

Het is wel een hele rare situatie in deze “Corona”tijd .. tafeltjes uit elkaar, 1,5 meter afstand …. maar laten we het toch van de positieve kant zien, dat het Stads- Koffyhuis ook vanaf 1 juni weer geopend is !

Voor het terras hoef je niet te reserveren, voor een plekje binnen kun je makkelijk via de website reserveren >

https://www.stads-koffyhuis.nl/

Vanaf 10 juni t/m 15 juli is er een selectie van 12 werken van mij te zien, hopelijk brengt dit ook weer wat meer vrolijkheid en positiviteit !

Ondertussen duimen we dat het stapje voor stapje steeds beter, gezelliger en drukker wordt … Steun ze vooral in deze moeilijke tijd !!

Kunstkaart versturen

Wat is er in deze tijd waar we helaas allemaal thuis moeten blijven leuker dan een kaartje ontvangen … en als dat nou ook nog een mooie en originele is … waar je ook de deur niet voor uit hoeft … Daarnaast sla je twee vliegen in 1 klap , je steunt de kunstenaar en maakt de ontvanger van het kaartje heel blij 😁

via de volgende link kun je ze bestellen https://bam-crea.exto.nl/kunstkaarten.html#.XpChIhZcLYU

Te koop via Marktplaats

Het is nog een wens om een webshop aan mijn website te koppelen, maar daarover later meer … voor nu kun je via Marktplaats enkele beschikbare items kopen .. Heb je interesse in andere schilderijen op mijn website, stuur mij even een berichtje via het contact formulier, het kan n.l. zijn dat ze wel beschikbaar zijn maar op dit moment onderdeel zijn van mijn huidige expositie in Zoetermeer.

https://link.marktplaats.nl/m1528534351

Instagram account

https://www.instagram.com/creabeukie/

Leuk als je mij wilt volgen op mijn Instagram account ! Hier vindt je de laatste updates van BAM-Crea !

Kinder Schilder Workshop

Een gezellige woensdagmiddag 🎨🎈🎉 kinderschilderfeestje “maak je eigen deurhanger“

Goed gedaan allemaal 👏 #kinderfeestje #childrenparty #bff #gezelligheid #deurhanger #doorhangers #paintyourownstyle 

Samen werken aan één schilderij

Leuk idee voor een teamuitje, met een blijvend kunstwerk als resultaat !
Samen gemaakt 💪💪💪 mooi voor de verbinding !

11 december 2019 – aangeboden aan de vrijwilligers van een mooie organisatie.. Deel 1 … allemaal een klein deel beschilderen van een groot schilderij ( 120 x 120 cm ) geïnspireerd op een veld vol wilde voorjaarsbloemen ! Allemaal leuke creaties gemaakt en na afloop een mooi Kerstdiner 👌🎄 Wordt vervolgd …..

Culturele avondwandeling

20 sept j.l. Ontdek de Groenzoom

Wat een prachtige avond was het! Perfect weer en sfeer! Heel veel enthousiaste reacties en een aantal uiltjes krijgen een nieuw huis! Top georganiseerd door Atelier de Hichte !

Van Gogh naar Tasmanië !

Het was een mooie ervaring om eens een schilderij van de grote meester Van Gogh na te schilderen. En ook te lezen in welke omstandigheden dit schilderij gemaakt is. In de duinen van Scheveningen waar het stormde en er zand in de natte verf kwam. Daarnaast is het ook nog gestolen uit het museum en weer terug gevonden in Italië. Sinds een paar weken hangt het weer ( gerestaureerd en wel ) in het Van Gogh Museum waar het hoort. Een schilderij met een hele geschiedenis en dat maakt het nog meer bijzonder.


Inzending wedstrijd “Project Rembrandt”

Mijn inzending voor Project Rembrandt 🎨
!#AnnechienSteenhuizen #ProjectRembrandt